دلایلی که نباید روی مبل و کاناپه بخوابید + عوارض

که نباید روی مبل و کاناپه بخوابید

همه ما از عوارض و گرفتگی های عضلانی بعد از خوابیدن روی کاناپه آگاه هستیم. دلیل این امر، طراحی خاص آن ها برای نشستن است و مکان مناسبی برای خوابیدن نیست. معمولا خوابیدن روی کاناپه باعث قرار گیری سر و حالت بدن به اشکال مختلف می شود که در بلند مدت باعث بروز برخی از عوارض و ناراحتی ها می شود. در این مقاله به بررسی برخی از دلایلی که نباید روی کاناپه بخوابیم، اشاره می کنیم.

نامناسب بودن حالت خوابیدن

کاناپه‌ برای خوابیدن طراحی نشده‌ و استفاده بیش از حد از آن ها برای خواب می ‌تواند منجر به مشکلات فیزیکی مختلف شود. در طول شب، بدن نیاز دارد تا در یک حالت صحیح و مناسب برای استراحت قرار بگیرد تا عضلات و مفاصل به ‌طور کامل بازسازی شوند و انرژی لازم برای روز بعد تامین شود. خوابیدن روی کاناپه به صورت مکرر و در طولانی مدت، می‌ تواند منجر به بروز مشکلات کمر و ستون فقرات شود. برخی از دلایل و عواملی که می ‌توانند به عنوان عوارض خوابیدن روی کاناپه مطرح باشند، عبارتند از:

که نباید روی کاناپه بخوابید

عدم پشتیبانی کافی

کاناپه ‌ها برای نشستن طراحی شده ‌اند و عموماً از پشتیبانی مناسب برای کمر بهره مند نیستند. این امر باعث می ‌شود که در حین خوابیدن روی کاناپه، کمر به شکل نادرستی قرار بگیرد و فشار زیادی به آن وارد شود که منجر به درد و مشکلات کمر می شود.

ناپایداری و عدم تعادل

کاناپه ‌ها دارای سطح ناپایدار هستند که این ناپایداری می ‌تواند باعث عدم تعادل بدن در حین خواب شود و در نتیجه باعث ایجاد فشار زیاد بر روی کمر شود.

عدم تطابق با شکل بدن

معمولا کاناپه ‌ها از یک سطح صاف و سخت برخوردار هستند و نمی ‌توانند به طور مناسب با شکل بدن تطابق پیدا کنند. این موضوع باعث می ‌شود که نقاط فشار بیشتری بر روی کمر ایجاد شوند.

گرفتگی های ناحیه گردن

خوابیدن روی کاناپه با قرار گرفتن گردن در وضعیت نادرست همراه است. این امر می ‌تواند منجر به تنش و درد در ناحیه گردن شود که مشکلات مختلفی را در پی دارد.

که نباید روی مبل بخوابید

مشکلات عضلانی

زمانی که روی کاناپه می خوابید، بدن شما نمی ‌تواند به ‌طور کامل ریلکس شود و ممکن است منجر به فشار و کشیدگی عضلات شود.

متفاوت بودن نور اتاق نشیمن با اتاق خواب

معمولا نور اتاق نشیمن با نور اتاق خواب متفاوت است. در این مورد، به دلیل باز بودن فضای اتاق نشیمن، نور بیشتری را به خود جذب می کند و حتی در صورت خاموش بودن لامپ ها، تاریکی کامل در آن به وجود نمی آید. این موضوع برای افرادی که در حالت تاریک به خواب فرو می روند، بسیار حائز اهمیت است.

عدم کیفیت خواب

خواب روی کاناپه به علت عدم راحتی و پشتیبانی مناسب از ستون فقرات و عضلات، ممکن است کیفیت خواب شما را تحت تأثیر قرار دهد و باعث بیدار شدن ‌های مکرر در طول شب شود.

که نباید روی مبل و کاناپه بخوابیم

خواب شبانه یکی از اصلی ترین موارد در حفظ سلامت جسمی و روحی است. آمارها نشان می دهند که بیش از 20 درصد مشکلات کمر و ستون فقرات ناشی از خواب نادرست است؛ بنابراین بهتر است برای خوابیدن از تخت خواب یا تشک های مناسب استفاده کنید. در این مورد، تخت خواب و تشک های مختلفی وجود دارند که می توانید از آن ها استفاده کنید. به طور مثال، اگر از مشکلات ستون فقرات و گرفتگی های مکرر ماهیچه ای رنج می برید، تشک طبی می تواند گزینه مناسبی باشد. تشک های طبی نیز دارای انواع مختلفی هستند که متداول ترین آن ها تشک طبی فنری است.

استفاده از تشک مناسب در هنگام خواب بسیار مهم است و می ‌تواند به حفظ سلامت کمر و کیفیت خواب کمک کند. تشک مناسب باید بتواند به ناحیه کمر پشتیبانی کافی ارائه دهد تا حالت طبیعی آن حفظ شود. تشک هایی که شکل‌پذیری دارند و به تناسب وزن و فشار بدن فرد پاسخ می ‌دهند، مناسب‌تر هستند. همچنین تشک نباید خیلی نرم یا خیلی سفت باشد. یک تشک نیمه نرم که بتواند فشار را به طور یکنواخت توزیع کند و به متناسب با انحنای طبیعی بدن باشد، بهترین گزینه است.

علاوه بر این ها، از تشک ‌هایی استفاده کنید که از مواد با کیفیت و مقاوم تهیه شده باشند. موادی مانند لاتکس و فوم انتخاب ‌های مناسبی هستند. این مواد عمر مفید بیشتری دارند و با ساختار بدن تغییر شکل می دهند.

نتیجه گیری

خوابیدن روی کاناپه باعث بروز مشکلات مختلف در وضعیت خواب و به خطر افتادن سلامتی بدن می شود. برای جلوگیری از چنین مشکلاتی، باید تا حد امکان از خوابیدن طولانی مدت بر روی کاناپه خودداری کنید. علاوه بر این، استفاده از تشک های مناسب می توانند به قرار گرفتن وضعیت بدن در حالت استاندارد کمک کنند. تشک رویال یکی از باکیفیت ترین تشک های خواب است که می توانید آن را به صورت اینترنتی از سایت ما خریداری نمایید. اگر شما نیز تجربه خرید این تشک ها را داشته اید، تجربیات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

سیدسینا بزرگی
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *