طرز تهیه پیراشکی ساده + پیراشکی خانگی بدون فر

مواد لازم برای خمیر پیراشکی👇🏻

نصف لیوان روغن مایع

یک و یک چهارم لیوان شیر ولرم

یک عدد تخم مرغ

یک قاشق چایی خوری نمک

یک قاشق غذاخوری شکر

یک قاشق غذاخوری خمیر مایه

چهار لیوان آرد

مواد داخل پیراشکی👇🏻

دو عدد سیب زمینی

دو عدد سوسیس(اختیاری)

یک عدد فلفل دلمه

دو عدد پیاز

۳۰۰ گرم قارچ

۳۰۰گرم گوشت چرخکرده

یک قاشق سس تند(اختیاری)

پنیر پیتزا

ادویه جات:نمک ،فلفل،آویشن،دارچین،پاپریکا،زردچوبه

زرده تخم مرغ و کنجد و سیاهدونه هم برای رومال

🌿برای درست کردن خمیر ابتدا شکر رو به همراه یک چهارم لیوان شیر ولرم مخلوط کرده و یک قاشق خمیر مایه بهش اضافه میکنیم و و سرشو میزاریم تا ده دقیقه بمونه که خمیر مایه کف کنه و به عمل بیاد.

داخل ظرفی دیگه مابقی شیر رو به همراه تخم مرغ و روغن و نمک میریزیم و خمیر مایه مایع به عمل اومده رو بهش اضافه میکنیم و کامل مخلوط میکنیم و کم کم اردمون رو بهش اضافه میکنیم ورز میدیم تا خمیری نرم و لطیف بدست بیاد.

خمیر رو ده دقیقه ورز میدیم و داخل ظرفی میزاریم و روشو میپوشونیم و اجازه میدیم تا دوساعت استراحت کنه و حجمش دوبرابر بشه.

🌿من برای مواد داخل پیراشکی سوسیس وسیب زمینی رو نگینی خرد کردم و سرخ کردم و گذاشتم کنار؛بعد دوتا پیاز رنده شده رو با زردچوبه تفت دادم گوشت رو بهش اضافه کردم گوشت که کمی تفت خورد بهش فلفل دلمه ایی و قارچ و ادویه جات رو اضافه کردم و بازم تفت دادم که حسابی طعم ها به خرد هم برن و در اخر یه قاشق سس تند و سوسیس و سیب زمینی که از قبل سرخ کرده بودم رو بهش اضافه کردم و همه مواد رو باهم مخلوط کردم.

🌿بعد از دو ساعت کمی خمیر رو ورز بدید تا هوای داخلش از بین بره و با وردنه پهن کنید کاتر بزنید و داخلش رو از مواد پیراشکی و پنیر پیتزا پر کنید و بقچه اش کنید و روی سینی فر کنار هم بچینید. رومال زرده تخم مرغ بزنید و با سیاهدونه کنجد تزیین کنید و داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت تا چهل دقیقه قرار بدید.

اگر فر ندارید هم میتونید پیراشکی هاتون رو بپیچید و داخل تابه با کمی روغن سرخ کنید.

برگرفته شده از وبسایت رسمی تشک رویال

رضوانه نومیری
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.